Ambtenaren Advies

Het Ambtenaren Advies is gestart in 1996 in de Rijnstraat in Den Haag met het adviseren van ambtenaren op het gebied van oudedagsvoorzieningen. Gaandeweg heeft onze dienstverlening zich uitgebreid met aanvullende particuliere diensten.

Het Ambtenaren Advies is een onafhankelijke organisatie die zich inzet om u als ambtenaar te voorzien van maatwerkoplossingen op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Daarbij is er vanaf 2008 een intensievere samenwerking met Het Ambtenaren Collectief.

Omdat wij merken dat de wereld van hypotheken en verzekeringen een wereld is die dagelijks in beweging is, ondersteunen wij u met een advies op maat. Door onze kennis en ervaring met relaties welke werkzaam zijn in het publieke bestel zijn wij in staat om voor u altijd een passend advies te geven. 

Omdat elke persoonlijke situatie uniek is maken wij graag kennis met u. Dit kan door middel van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Laat uw gegevens achter op het contactformulier op onze website of klik op het onderstaande logo en ga direct naar de website van het Ambtenaren Advies. Daar treft u meer en specifiekere informatie aan over onze dienstverlening. 

                      Logo AA (2)

Samen staan we sterk! Word je ook deelnemer?

Aanmelden

Vragen? Zelf uw producten aanbieden via Het Ambtenaren Collectief?
Neem gerust contact met ons op.