Opleidingen Publieke Sector

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Sinds de start in 2008 heeft de organisatie een gestage groei doorgemaakt.
Inmiddels werkt er een team van vaste medewerkers en deskundige trainers met jarenlange ervaring. Door inzicht, kennis en vaardigheden te koppelen, is het geleerde meteen toe te passen in de praktijk.

Ambtenaren hebben een belangrijke functie die soms ook belastend kan zijn. Juist daardoor worden opleidingen en trainingen op vaardigheden steeds belangrijker.

AMV-Opleidingen speelt in op de competenties die de ambtenaar “van nu” moet hebben. Onderhandelen, samenwerken, communiceren, presenteren, integraal denken en omgaan met conflicten zijn vaardigheden waar (toekomstige) ambtenaren zich verder in kunnen ontwikkelen.

Ambtenaren krijgen maar liefst 10% korting op het totale opleidingsaanbod (m.u.v. lopende acties).

Daarnaast biedt AMV-Opleidingen speciaal voor ambtenaren een praktijkgerichte en compacte 4-daagse mediation opleiding met subsidie aan. Klik hier om te zien wat deze opleiding inhoudt.

Nog geen deelnemer?

Vraag vandaag direct uw eigen account aan en profiteer van alle voordelen.

Aanmelden

Ben je al deelnemer? Log dan hier in

Samen staan we sterk! Word je ook lid?

Aanmelden

Vragen? Zelf uw producten aanbieden via Het Ambtenaren Collectief?
Neem gerust contact met ons op.