KOPEN ZONDER ZORGEN?

Met 34 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca, heeft Masa Nederland alle kennis in huis om je te helpen bij de aankoop van een woning onder de zon; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor jouw eigen plezier. 

MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning en om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA woning in Spanje. Indien je kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie bij nieuwbouw en ervaring sinds 1981 is MASA een logische keuze.

Juist in deze periode is het goed om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande of nieuwbouw woningen gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in je eigen taal de basis vormen voor een succesvolle aankoop.

MASA heeft ondertussen meer dan 34.000 tevreden kopers, welke hun Spaanse huis in samenspraak en onder begeleiding in hun moedertaal hebben gekocht. MASA is onafhankelijk en kennen de ins en outs van de projecten en ontwikkelaars en bieden je een groot aanbod nieuwe en bestaande woningen.

Wil je gebruik maken van de diensten van Masa? Wij bieden elk lid die via hen een woning in Spanje koopt een speciaal pakket bestaande uit: televisie, schotelantenne en internet ter waarde van € 750,00.

Bekijk hier het aanbod van MASA.

Nog geen deelnemer?

Vraag vandaag direct jouw eigen account aan en profiteer van alle voordelen.

Ben je al deelnemer, log dan hier in.