Shoppen Button  Contact ButtonVoor veel bedrijven zijn ambtenaren graag geziene klanten. Vanwege hun reputatie als nette klanten. Om die reden onderhandelt Het Ambtenaren Collectief met veel bedrijven over extra kortingen in de vorm van een spaartegoed die je kunt opnemen.

Normaal gesproken moet je sparen om sommige aankopen te doen. Niet bij ons want via Het Ambtenaren Collectief ontvang je spaartegoed op je online aankopen bij winkels als Staatsloterij, Zalando, AliExpress, HEMA, BLOKKER, C&A, MediaMarkt, Bart Smit, BRISTOL, Ah.nl en nog veel meer.

Dit is bovenop de korting die een winkel zelf geeft aan het algemene publiek. Dus stel een winkel geeft 30% korting op alle online aankopen dan ontvang je als ambtenaar geen 30% maar misschien wel 35% korting, doordat je 5% extra spaartegoed ontvangt.

Hierdoor kun je het gehele jaar door vele honderden euro’s extra sparen via Het Ambtenaren Collectief. Je kunt online met korting shoppen bij meer dan 2800 winkels en krijgt kortingen op zeer veel dagjes uit en vakanties.

LET OP: Voor de webwinkel dien je je apart aan te melden. Je ontvangt hiervoor dan een wachtwoord om in te loggen. Deze is anders dan het wachtwoord om op de website van Het Ambtenaren Collectief in te loggen.

Klik op onderstaande foto van onze shoppingwebsite en pak je voordeel:

 Shoppen Foto AC

 

Nog geen deelnemer?

Vraag vandaag direct jouw eigen account aan en profiteer van alle voordelen.

Ben je al deelnemer, log dan hier in.