Werkgever

Graag maken wij u attent op Het Ambtenaren Collectief. Het Ambtenaren Collectief is een stichting, opgericht in 2008 en in december 2015 vernieuwd. Het Ambtenaren Collectief is opgericht met als doel het verbeteren van de koopkracht van collega’s.

Het Ambtenaren Collectief realiseert dit door goed te luisteren naar de wensen van collega ambtenaren en vanuit deze wensen verschillende marktpartijen te benaderen. Vaak gaat het om voordelen en/of speciale acties voor de deelnemers. Het verlenen van kortingen op zich is niet uniek, maar de wijze waarop de voordelen worden doorgegeven aan een deelnemer van Het Ambtenaren Collectief maakt het wel bijzonder. Marktpartijen worden namelijk verzocht om alle kortingen die zij verstrekken ten goede te laten komen aan de deelnemer. Het Ambtenaren Collectief creëert mede hierdoor een unieke positie ten opzichte van andere collectiviteiten die vaak financiële tegemoetkomingen ontvangen van deze marktpartijen. Als stichting streven wij niet naar winst, maar geven wij de voordelen door aan een deelnemers van Het Ambtenaren Collectief.

Wellicht kunnen wij u een interessante aanbieding voor u maken zodat u en al uw collega's kunnen profiteren van alle voordelen die wij bieden. Wilt u hier meer informatie over hebben, neem dan contact met ons op.

Ben je al deelnemer, log dan hier in.