Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veel aan ons gestelde vragen.

Deelnemen aan Het Ambtenaren Collectief is kosteloos. De reden hiervan is dat wij met onze partners afspraken hebben gemaakt die ervoor zorgen dat wij onze diensten kosteloos kunnen blijven aanbieden. 

Veel bedrijven zijn zeer geïnteresseerd in klanten met een goed betaalgedrag. Ambtenaren vallen binnen dit profiel. Hierdoor hebben we kortingen kunnen bedingen op basis van de totale omvang van het overheidsapparaat.

Wanneer u verandert van werkgever en niet meer werkt voor de overheid vragen wij u dit aan ons door te geven. Dan kunnen wij samen besluiten of u gebruik kan blijven maken van de voordelen van Het Ambtenaren Collectief. 

Alleen tot in de tweede graad (o.a. broer, zus, vader, moeder, kinderen).
Bij het aanvragen van een deelnemerschap dienen zij te vermelden dat ze familie hebben die als ambtenaar werkzaam is.
Gezinsleden (partner en kinderen) profiteren altijd automatisch wanneer 1 lid van het gezin zich heeft ingeschreven.
Andere familieleden moeten een eigen account aanmaken. Dit account blijft ook geldig nadat u niet meer werkzaam bent voor de overheid.
Nodig dus gerust ook familieleden uit om te profiteren.

Wanneer u pensioen opbouwt bij het ABP of reeds pensioen ontvangt van het ABP kunt u deelnemen aan Het Ambtenaren Collectief.

U klikt in het menu op Winkelen en vervolgens op het logo van Shopbuddies. 
Vraag een account aan en profiteer gelijk van de aanbiedingen. U ontvangt bij aankopen naast een korting ook een spaartegoed (of Cashback), welke na betaling van uw bestelling wordt bijgeschreven op uw account. Dit spaartegoed kunt u op elk gewenst moment laten uitkeren (met een minimum van € 10,00).

U hoeft uw verzekeringen bij VerzekerUzelf (voorheen Intrasurance) niet te beëindigen. 

Dit heeft twee redenen:

1. Ambtenaren staan bekend om hun goede betalingsgedrag. Dat maakt het voor bedrijven interessant om u als ambtenaar als klant te hebben.

2. Er zijn bijna 800.000 ambtenaren in Nederland. De omvang van deze groep maakt het voor grote Nederlandse bedrijven interessant om extra korting weg te geven.

Dat zijn er teveel om op te noemen. Het gaat om ongeveer duizenden bedrijven, musea, dierentuinen en pretparken in Nederland. 

Een greep uit de bedrijven waar u korting krijgt:

Allianz
ONVZ
Groupon
AliExpress
MediaMarkt
Wehkamp.nl
Zalando
Nationale Nederlanden
MediaMarkt
OTTO
Scapino
Lucardi Juweliers
VODAFONE
BRISTOL
En nog veel meer....

Voor Allianz, ONVZ en Aegon kunt u contact opnemen met de klantenservice van betreffende verzekeraars. De telefoonnummers treft u aan op uw polisblad en op onze website. Verwijst u hierbij naar uw collectieve verzekering van Het Ambtenaren Collectief. 

Was u voorheen verzekerd bij Intrasurance, dan kunt u zich voegen tot www.verzekeruzelf.nl. U bent hierover uitgebreid geïnformeerd. 

Jazeker en graag! Ook gepensioneerde Ambtenaren kunnen gebruik maken van Het Ambtenaren Collectief.

Als OOP’er komt u net als uw lesgevende collega’s in aanmerking voor alle kortingen via Het Ambtenaren Collectief.

De meeste verzekeringen worden afgesloten op basis van execution only wat inhoudt dat u geen adviseur van Het Ambtenaren Collectief heeft geraadpleegd. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de juiste invulling van uw verzekeringspakket. Wij brengen u graag in contact met één van onze regioadviseurs zodat u samen hem of haar het verzekeringspakket kunt afstemmen op uw persoonlijke omstandigheden. Hiervoor is aanmelding van Het Ambtenaren Collectief een vereiste. Het eerste gesprek met de adviseur is kosteloos.

U kunt zich via de Groene knop op de website aanmelden. U krijgt dan een welkomstmail + een lidmaatschapsnummer. Dit nummer heeft u nodig om bij een aantal partners aanspraak te kunnen maken op de aanbieding! Nadat u bent ingelogd kunt u uw account verrijken en vervolgens bijhouden. Op deze wijze kan Het Ambtenaren Collectief nog specifieker aanbiedingen (laten) doen. Denk bijvoorbeeld aan partners die een bepaalde regio bedienen.

Ja, als ZBO-medewerker kun je deelnemen aan Het Ambtenaren Collectief. Vermeld bij de aanmelding als werkgever jouw ZBO.

Samen staan we sterk! Word je ook deelnemer?

Aanmelden

Vragen? Zelf uw producten aanbieden via Het Ambtenaren Collectief?
Neem gerust contact met ons op.